Baba-lalaBaba-Lala, ofwel muziek voor de allerkleinsten. We gaan aan de slag met bekende en minder bekende kinderliedjes. We gaan de liedjes niet enkel zingen, maar doen er heel wat leuke activiteiten bij met kleurrijke attributen, leuke bewegingsspelletjes en (kleine) muziekinstrumenten. Iedere sessie kadert in een bepaald thema We werken in een klein groepje met maximum 8 kindjes, zodat er aandacht is voor elk kind. 

Tijdens de sessies worden steeds de op dat moment geldende corona-maatregelen gevolgd. 

Eens per maand organiseren we groepssessies op zondagochtend. Plan je liever een individuele sessie, of stel je graag zelf een groepje samen? Neem dan contact op voor een aanbod op maat. We werken ook met veel plezier een aanbod uit voor moedergroepen, kinderdagverblijven, organisaties, ...


Voor wie?

Voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar, vergezeld door een volwassene. Per kind schrijft één volwassene in. Die volwassene kan uiteraard mama of papa zijn, maar ook grootouder, meter of peter, oom of tante, babysit, ...

Waar?
Europazaal (of bij mooi weer in de tuin), C.C. Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven.

Wanneer?
- Eens per maand op zondagvoormiddag van 9u tot 9.40u, 
- op
 19/02/2023, 19/03/2023, 14/05/2023 en 11/06/2023.

Kostprijs
- 18 euro per duo per sessie,
- 64 euro per duo voor de volledige reeks (4 sessies van februari tot juni), 

Inschrijven
- inschrijven kan per sessie of voor de reeks van 4 sessies,
- inschrijven kan via onderstaand formulier,
- inschrijving is pas compleet na ontvangst van betaling, er wordt dan een bevestigingsmail verstuurd,
- de betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE70 0017 6285 1425 van vzw Piejaanoo, vermeld de naam van de deelnemer en Baba-Lala als mededeling,
- per sessie kunnen er maximum 8 duo's inschrijven,
- inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt (inschrijving + betaling).

Algemene voorwaarden
- Eens ingeschreven is annuleren in principe niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een andere deelnemer die voldoet aan de leeftijdsvoorwaarden aan de sessie te laten deelnemen.
- Piejaanoo behoudt zich het recht om een sessie te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, uiteraard wordt dan een terugbetaling voorzien.
- Piejaanoo zorgt ervoor dat de sessies steeds doorgaan conform de op dat moment geldende corona-maatregelen. Indien een sessie door deze omstandigheden niet kan doorgaan, zal Piejaanoo voor een gepaste oplossing zorgen (vb. terugbetaling, tegoedbon, verplaatsing naar een latere datum, ...).
- Piejaanoo kan geen verantwoordelijkheid nemen als je owv persoonlijke veiligheidsmaatregelen niet kan deelnemen, zoals quarantaine, ziekte, reisrestricties, ... Je kan in dat geval wel je inschrijving doorgeven aan een andere deelnemer binnen de leeftijdsvoorwaarden.
- Deelname gebeurt op eigen risico.Voor meer informatie, contacteer Hester via de contactpagina