Baba-lala

Baba-Lala, ofwel muziek voor de allerkleinsten. In vijf sessies gaan we aan de slag met bekende en minder bekende kinderliedjes.
We gaan de liedjes niet enkel zingen, maar doen er heel wat leuke activiteiten bij met kleurrijke attributen, leuke bewegingsspelletjes en (kleine) muziekinstrumenten. We werken in een klein groepje met maximum 6 kindjes, zodat er aandacht is voor elk kind. Je krijgt als ouder/begeleider tips over hoe je liedjes kan gebruiken in de dagelijkse routine, hoe je zelf eenvoudige liedjes voor je kleintje kan maken en wat je meer kan doen dan enkel een liedje zingen. En je kleintje geniet ondertussen van zingen en musiceren samen met jou! Na afloop krijg je een bundeltje met de liedjes die we zongen, zodat je thuis verder kan zingen en musiceren.

Voor wie?

Voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar, vergezeld door een volwassene. Per kind schrijft één volwassene in. Die volwassene kan uiteraard mama of papa zijn, maar ook grootouder, meter of peter, oom of tante, babysit, ...

Waar?
Piejaanoo, Sint-Reneldislaan 3, 3001 Heverlee

Wanneer?
- Zaterdagvoormiddag van 9u tot ongeveer 9.40u, op 27 april, 4, 11, 18 en 25 mei 2019 (volzet, wachtlijst),
- Data voor najaar 2019 worden gecommuniceerd in de loop van de maand juni.

Kostprijs
55 euro per reeks van 5 sessies.

Inschrijven
inschrijven kan via onderstaand formulier,
- de betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE96 0017 6285 9105 met vermelding van de naam van de deelnemer,
- inschrijving is pas compleet na ontvangst van betaling, er wordt dan een bevestigingsmail verstuurd,
- indien er na 7 dagen geen betaling ontvangen is, wordt de inschrijving geannuleerd,
- de inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt, schrijf je dus tijdig in om teleurstellingen te vermijden.

Algemene voorwaarden
- Eens ingeschreven is annuleren in principe niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een andere kind dat voldoet aan de leeftijdsvoorwaarden aan de reeks te laten deelnemen.
- Piejaanoo behoudt zich het recht om de reeks te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen.


Cadeaubon
Nog op zoek naar een origineel geboortecadeau? Doe Baba-Lala cadeau! De cadeaubon blijft geldig tot aan de derde verjaardag van het kindje. Om een cadeaubon te bestellen, kan je contact opnemen via de contactpagina


Werk je in een kinderdagverblijf of in een andere situatie met jonge kinderen (en hun ouders/begeleiders) en heb je interesse in een vorming rond deze muzieksessies? Neem dan zeker contact op via het contactformulier. We werken graag een aanbod op maat uit, bij ons of op verplaatsing.

Voor meer informatie, contacteer Hester via de contactpagina.

Heb je interesse, maar passen de data niet? Laat dan je gegevens achter via diezelfde contactpagina en we contacteren je van zodra er een nieuwe reeks gepland is.

Lees hier ons privacy-beleid.