Baba-lala

Baba-Lala, ofwel muziek voor de allerkleinsten. We gaan aan de slag met bekende en minder bekende kinderliedjes. We gaan de liedjes niet enkel zingen, maar doen er heel wat leuke activiteiten bij met kleurrijke attributen, leuke bewegingsspelletjes en (kleine) muziekinstrumenten. Iedere sessie kadert in een bepaald thema We werken in een klein groepje met maximum 8 kindjes, zodat er aandacht is voor elk kind. 

Tijdens de sessies worden steeds de op dat moment geldende corona-maatregelen gevolgd. Om de afstandsregels te kunnen naleven, zullen de sessies niet meer in de Piejaanoo-ruimte in Heverlee doorgaan, maar in de Europazaal van C.C. Oratoriënhof aan de Mechelsestraat in Leuven. Indien (één van) de sessies door de corona-maatregelen niet 'in het echt' kan doorgaan, wordt de sessie vervangen door een volledig uitgewerkte videoles. Je krijgt dan rond de datum van de geplande sessie een link naar de video, met het nodige materiaal en toelichting bij de sessie.

Voor wie?

Voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar, vergezeld door een volwassene. Per kind schrijft één volwassene in. Die volwassene kan uiteraard mama of papa zijn, maar ook grootouder, meter of peter, oom of tante, babysit, ...

Waar?
Europazaal (of bij mooi weer in de tuin), C.C. Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven.

Wanneer?
- Gezien de complexe en onvoorspelbare corona-situatie zijn er op dit moment geen sessies gepland.

Kostprijs
- 14 euro per duo per sessie,
- 60 euro per duo voor de volledige reeks (5 sessies van september tot januari / februari tot juni), 

Inschrijven
- inschrijven kan per sessie of voor de reeks van 5 sessies van september tot januari / februari tot juni,
- inschrijven kan via onderstaand formulier,
- inschrijving is pas compleet na ontvangst van betaling, er wordt dan een bevestigingsmail verstuurd,
- de betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE96 0017 6285 9105 van Hester Lenaerts, vermeld de naam van de deelnemer en Baba-Lala als mededeling,
- per sessie kunnen er maximum 8 duo's inschrijven,
- inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt (inschrijving + betaling).

Algemene voorwaarden
- Eens ingeschreven is annuleren in principe niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een andere kind dat voldoet aan de leeftijdsvoorwaarden aan de reeks te laten deelnemen.
- Piejaanoo behoudt zich het recht om de sessie te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen.


Voor meer informatie, contacteer Hester via de contactpagina 


Er zijn op dit moment geen sessies gepland owv de complexe en onvoorspelbare corona-situatie. Je kan via het formulier inschrijven voor de wachtlijst. Je krijgt dan bericht van zodra er sessies gepland worden.