Piejaanoo-zomer 2022

20-06-2022

Heb je zin in een muzikale zomer? Lees dan hieronder wat Piejaanoo allemaal in petto heeft tijdens de zomervakantie van 2022.


Piejaanoolessen

Tijdens de zomervakantie is het mogelijk om Piejaanoo-lessen te volgen. Huidige leerlingen kregen alvast de link naar de online agenda waarin ze een les kunnen boeken. Maar de zomerlessen staan ook open voor leerlingen die elders les volgen. Neem in dat geval even contact op en dan bezorgen we je alle nodige info om zomerles(sen) te plannen!


Kampen bij Sporty

Tijdens de zomervakantie geeft Hester heel wat kampen en themadagen voor Sporty in groot-Leuven, zowel voor kleuters als voor kinderen uit de lagere school. Hieronder een overzicht:

- maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli: Kleuterkamp "Instrumenten van het orkest"

- maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli: Kleuterkamp "MuziYoga 'Er was eens'"

- maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli: Kamp 7-8 jaar "MuziYoga 'In je element'"

- dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus: Kleuterkamp "Muzikale reis rond de wereld"

- maandag 22 augustus: Themadag voor kleuters "Klop erop"

- dinsdag 23 augustus: Themadag 7-12 jaar "Boomwhackers"

Meer info en inschrijvingen via www.sportyvzw.be


Feest!

Heb je tijdens de zomer iets te vieren en ben je op zoek naar een muzikale invulling van je feestje? Of organiseer je een evenement en wil je daarbij graag wat muzikale animatie? Of gewoon goesting in een muzikale workshop met vriend(inn)en, familie, buren, ...? Ook daar kan Piejaanoo je bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boomwhackers, een Baba-Lala- of Piejaanissimo-sessie, een piano-initiatie-workshop, een MuziYoga-workshop, een instrumentenvoorstelling met de mogelijkheid om verschillende muziekinstrumenten te proberen, ... Of contacteer ons met informatie over jouw feest of evenement, en we werken een aanbod op maat uit. Meer info vind je op onze feest-pagina!


Pop-up yogales met live pianomuziek

Piejaanoo en Mangala slaan opnieuw de handen in elkaar voor een yogales met live pianomuziek op maandag 18 juli 2022. Op een een toch wel bijzondere locatie: de Velodroom in hartje Leuven. Tijdens deze pop-up yogales, speelt Hester heerlijk piano en begeleidt Miriam zowel absolute beginners als meer ervaren yogi's doorheen de yogahoudingen. Meer info vind je op deze pagina.