Zomerlessen

24-06-2017

Volg je tijdens de zomervakantie graag verder pianoles? Loop je vast in de stukken die je kreeg om tijdens de vakantie te oefenen? Of ben je op zoek naar wat extra repertoire en inspiratie? Heb je nooit eerder piano gespeeld en net tijdens de zomervakantie tijd om eens uit te testen of piano spelen iets voor jou is? Dat kan bij Piejaanoo! Op het document dat je hieronder kan downloaden vind je een overzicht van data waarop er lessen kunnen doorgaan. Dit document wordt regelmatig aangepast, zodat de informatie altijd up-to-date is. Om een les vast te leggen, kan je contact opnemen via het contactformulier. Ook leerlingen die tijdens het schooljaar geen lessen bij Piejaanoo volgen, zijn van harte welkom!

Tijdens de zomervakantie organiseren we ook een zomerkamp voor kinderen uit de lagere school. Het kamp gaat door in C.C. Oratoriënhof in Leuven van 10 tot en met 14 juli. Meer info en inschrijvingen op deze pagina.

Voor kinderen die naar het eerste, tweede en derde leerjaar gaan, organiseren we een korte initiatiereeks op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus. Alle info en inschrijvingen hier.