Musiceer-tweedaagse


Hou je van muziek en wil je ook genieten van leuke spelactiviteiten? Lees dan zeker verder en ontdek alles over onze musiceer-tweedaagse tijdens de herfstvakantie.

Elke ochtend zit boordevol muziek. We gaan aan de slag met onder andere boomwhackers, Orff-instrumenten, kleine slaginstrumenten, ... Daarnaast gaan we ook samen zingen, al dan niet met begeleiding van die instrumenten.


Na een ochtend vol muziek is het tijd om wat energie kwijt te raken en plezier te beleven met leuke spelactiviteiten. Zo maken we een avontuurlijke wandeling in het bos, spelen we met z'n allen een spel, wisselen we ook al eens af met een rustige ontspanningsactiviteit en/of kan je je eigen muziekinstrument knutselen.

Het kamp is toegankelijk voor kinderen met en zonder muzikale voorkennis. Speel je al een instrument en/of volg(de) je muziekles? Laat het dan zeker weten bij je inschrijving, dan zorgen we voor voldoende uitdaging tijdens de muzikale ochtenden. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, ook jij bent van harte welkom om je eerste muzikale stappen te zetten.

We werken tijdens het kamp met een kleine groep. Dat geeft ons de mogelijkheid voor differentiatie en eigen inbreng. We houden dan ook graag rekening met jouw interesse(s), zodat we er voor iedereen een fijn kamp van kunnen maken.


Voor wie?
- voor kinderen uit het eerste, tweede of derde leerjaar,
- er kunnen maximum 8 kinderen deelnemen aan deze tweedaagse.

Waar?
Piejaanoo, Sint-Reneldislaan 3 in Heverlee

Wanneer?
- tijdens de herfstvakantie op maandag 30 en dinsdag 31 oktober 2023,
- telkens van 9u tot 16u, opvang mogelijk van 8.30u tot 16.30u.

Kostprijs
- 100 euro voor de tweedaagse (90 euro voor een tweede inschrijving in hetzelfde gezin),
- vzw Piejaanoo kan fiscale attesten uitschrijven voor de opvang van kinderen jonger dan 12 jaar.

Inschrijven
- inschrijven kan enkel voor de volledige tweedaagse, per dag inschrijven is niet mogelijk,
- inschrijven kan via onze Stamhoofd-pagina,
- er kunnen maximum 8 kinderen deelnemen aan deze tweedaagse,
- inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt.

Algemene voorwaarden

De tweedaagse is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk. Blijf je graag op de hoogte van gelijkaardige activiteiten in de toekomst? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!